woensdag 2 april 2008

Rincon de la Vela

Tussen de bedrijven door van het proberen te verkopen van de boot hebben we een natuurpark bezocht Rincon de la Vela. Een hele trip erna toe, we hadden een lift van twee amerikanen die van te voren nog zeiden "we are going to scare you a few times..!"

En dat lukte ze natuurlijk, de weg doet een beetje denken aan de Route National in Frankrijk, alleen twee baans maar net zo veel mensen die in willen halen.

In Liberia aangekomen en vandaaruit de volgende morgen vroeg naar het park gegaan. We hadden geluk, we liepen als eerste het park in en veel dieren gezien! De kunst is eigenlijk stilstaan en kijken wat er om je heen gaat bewegen. Die beesten heb je niet in de gaten als je een beetje doorloopt.

Er was een pad naar een vulkaan krater, maar die hebben we nu wel genoeg gezien dus ronomheen in een bos gelopen. Opzoek naar modderpoelen en zwaveldampen. Geluncht bij een riviertje en een stevige douche onder een waterval.

Zo stevig dat je na afloop je haren dacht kwijt geraakt te zijn. Hierna naar de kust gegaan Tarimindo een strandplaatsje waar we dachten relaxed de laaste dagen door te komen. Pakte iets anders uit... Dit in door de verkoop van de boot maar daarover meer.

Geen opmerkingen: