maandag 31 december 2007

Gelukkig Nieuwjaar!

Gelukkig nieuwjaar allemaal. Hoop dat jullie een leuk feest/avond hebben gehad, voor ons duurt het nog een paar uurtjes voor we gaan knallen. Gaat goedkomen met dit vuurwerk.


We zijn inmiddels in La Cruz, vlakbij Puerto Vallarta. In Puerto Vallarta zaten alle havens vol, dus met kerst en oud en nieuw zitten we in la Cruz. Een gezellig plaatsje met leuke restaurantjes en veel cruisers die hier al tijden (lees 100 jaar) vertoeven. Kerstavond en 1e kerstdag wordt in Mexico heel uitgebreid gevierd. Kerstavond hebben we met z'n tweeen op de boot gevierd, allerlei lekker dingen gekocht en heerlijk gebbqt. 1e kerstdag zijn we de stad ingegaan en toevallig kwamen we bij een potluck (bring your own party) van cruisers.
Beetje een bejaarden feestje, maar wat wel erg leuk was was dat er allerlei cadeaus gekocht waren voor de lokale kinderen, die de kerstman uitdeelde. En dus rijen kinderen voor de deur.


Met de bus kan je hier vrij gemakkelijk naar Puerto Vallarta, dit hebben we een aantal keer gedaan. Een erg drukke stad, maar ook met veel leuke achteraf straatjes met super uitzichten en restaurantjes. Vanavond gaan we ook naar Puerto vallarta, er schijnt daar veel feest en vuurwerk op de boulevard te zijn en veel jonge mensen. Morgen gaan we weer verder, richting manzanillo. Ze noemen dit de coldcoast met veel prachtige ankerplaatsen.