dinsdag 7 augustus 2007

We have the Boat!

We hebben de boot! Samen met Kirk [de makelaar] zijn we een week bezig geweest, van haven naar haven gereden om allerlei boten te bekijken. Hij kreeg er echt steeds meer zin in en wij ook. Dan liepen rond op zo'n boot, en dan ging het van "That's not good" en "It will take you there". Tot we een lijst hadden met boten die we graag zouden willen kopen.

Het mooie was dat we een boot bezochten waar de eigenaar toevallig aan boord was en ook hij was enthousiast over ons plan. Hij stelde voor om een keer te gaan zeilen zonder "Strings attached". Dat hebben we gedaan samen met de eigenaar; Dale.

Dale is een echte "California Dude" eigenlijk een timmerman, maar nu een drummer en bovenal een golfsurfer. Hij heeft twee boten tegelijkertijd waarvan wij er nu één gekocht hebben!

Dat wil zeggen we laten de boot nog onderzoeken door een onafhankelijke expert, maar als hij geen echte onvolkomenheden ziet is de deal rond.

Hieronder Kirk en de gelukkige kopers, en de boot! Een O'Day 30 ontworpen door Ray Hunt en dat is niet de minste ontwerper!